Τα κλιματικά μοντέλα είναι μια παρωδία του πραγματικού κόσμου

«…Οι καταγεγραμμένες μέσες θερμοκρασίες του πλανήτη πριν το 1980 βασίζονται σε αναξιόπιστα στοιχεία. Πριν την παρατήρηση της γήινης επιφάνειας μέσω δορυφόρων (1980), μόνο σε ένα μικρό μέρος του πλανήτη είχαν καταγραφεί θερμοκρασίες με σχετική ακρίβεια και συχνότητα. Μόνο η Β.Αμερική και η Ευρώπη διαθέτουν αξιόπιστα θερμοκρασιακά δεδεδομένα που χρονολογούνται από τον 19ο αιώνα…»

Αυτό που συμβαίνει σήμερα είναι ότι η mainstream επιστήμη εργάζεται σε ορισμένα κλιματικά μοντέλα τα οποία οι επινοητές τους υποστηρίζουν ότι το CO2 προερχόμενο από την ανθρώπινη δραστηριότητα είναι η κύρια αιτία της πρόσφατης αύξησης της θερμοκρασίας και στη συνέχεια προβάλλουν την υπερθέρμανση αυτή στο μέλλον. Έτσι, κάθε ερευνητής παίρνει αυτά τα αποτελέσματα σαν δεδομένα και είμαστε στην φάση που κάθε απλή προσπάθεια ελέγχου της εγκυρότητας των κλιματικών μοντέλων αυτών θεωρείται αίρεση.

Όσον αφορά για την παραποίηση των δεδομένων, ο Nakamura γράφει ότι «…τα στοιχεία της μέσης θερμοκρασιακής μεταβολής της επιφάνειας της γης δεν έχουν καμιά επιστημονική αξία και δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένα εργαλείο προπαγάνδας για τον κόσμο…Τα κλιματικά μοντέλα είναι χρήσιμα εργαλεία για επιστημονικές μελέτες …ωστόσο, αυτά τα μοντέλα γίνονται άχρηστα σκουπίδια (όταν μπορούν να παράγουν σημαντικά παραπλανητικά αποτελέσματα) όταν χρησιμοποιούνται για την κλιματική πρόβλεψη…Οι επιπτώσεις του CO2 από την ανθρωπογενή δραστηριότητα δεν μπορούν να κριθούν με την γνώση και την τεχνολογία που κατέχουμε σήμερα…Τα μοντέλα αυτά, υπεραπλουστεύουν τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί το κλίμα…»

Η υπεραπλούστευση αυτή έγκειται σε διάφορους κρίσιμους παράγοντες οι οποίοι είτε παραβλέπονται είτε υποεκτιμούνται όπως είναι η ηλιακή δραστηριότητα (η οποία αναπαρίσταται σαν ΄σταθερά’ που δεν αυξομειώνεται), η δυναμική των ωκεανών, τις εναλλαγές στα αιωρούμενα ατμοσφαιρικά σωματίδια, η εξάτμιση του νερού, η κοσμική ακτινοβολία και προφανώς τα σύννεφα!

Ειδικότερα για την μελέτη του σχηματισμού των νεφών ο Nakamura υποστηρίζει ότι τα κλιματικά μοντέλα δεν έχουν καμιά απεικόνηση του σχηματισμού των νεφών τα οποία αποτελούν μια κρίση παράμετρο του γήινου κλίματος. Αποτελούν το ‘σκίαστρο’ της γης και αν η νεφοκάλυψη αλλάξει για οποιοδήποτε λόγο τότε είτε έχεις υπερθέρμανση του πλανήτη είτε ψύξη.

Πηγή: https://electroverse.net/another-climate-scientist-with-impeccable-credentials-breaks-ranks/?fbclid=IwAR3rui5WxvOs5NVujbmFd3V5XzYQVYZKaP2aNTDdm9aw3FqHLsf6CWv6jcc.net/

ANOTHER CLIMATE SCIENTIST WITH IMPECCABLE CREDENTIALS BREAKS RANKS: “OUR MODELS ARE MICKEY-MOUSE MOCKERIES OF THE REAL WORLD”

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.